TOKAT / MERKEZ - Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Tokat Dr. Cevdet Aykan Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, okulumuz öğrencilerine ruhsal hastalığı olanların damgalamasını engellemeye yönelik seminer vermiştir.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Mustafa ŞENDEN tarafından 13.03.2024 tarihinde öğrencilerimize konferans salonumuzda bağımlılık eğitimleri verildi.

Mrt

1-7 Mart Deprem haftası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla “Deprem Haftası” olarak kutlanmaktadır. Bu amaçla okulumuz Afete Hazırlık Kulübü tarafından 5 Mart Salı Günü Tahliye Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikat başarı ile tamamlanmış ve tatbikat sonrası öğrencilere Afetlere hazırlıklı olmanın önemi konusunda bilgi verilmiştir.

Mrt

Okulumuz İyilik ve Farkındalık Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 103. yıldönümü programı konferans salonumuzda kutlanmıştır.

Şbt

Okul Müzik Kulübü Rehber Öğretmeni Murat Evcil'in rehberliğinde düzenlenen Mikrofon Sende yarışması sonuçlandı. Yarışma birincisi Sude Naz Çetin ve ikincisi Şevval Kısmet'i tebrik ederiz. Yarışmada akılda kalanlar videomuzda yer almaktadır.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizi sarsan büyük depremin yıl dönümünde okulumuzda deprem tahliye tatbikatı yapılmıştır. Tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen tatbikat başarı ile tamamlanmış olmuş, depremde şehit olan vatandaşlarımız rahmetle anılmıştır.

Ara

20 Aralık 1942 Niksar-Erbaa Depreminin yıldönümü etkinlikleri kapsamında ilimiz genelinde yapılan "Çök-Kapan-Tutun ve Tahliye" tatbikatı 19/12/2023 tarihinde başarılı bir şekilde  okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Ara

Yerli Malı Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Belediyemize ait Yerli ve Milli Aracımız TOGG okulumuza 15/12/2023 tarihinde gelmiştir. Araca personel ve öğrencilerimiz büyük ilgi göstermiştir.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Vefatının 85. Yıl dönümünde Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü Öğretmeni Evrim ÖZDEN GENÇ'in sorumluluğunda öğrencilerimizin hazırladığı 10 Kasım Programı okulumuz bahçesinde yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenlerinin kontrolünde 27/10/2023 tarihinde Mahallemiz içerisinde bando takımı eşliğinde yürüş düzenlenmiştir.

Ekm

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü Öğretmenimiz Hatice GÜNEY önderliğinde hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı 26/10/2023 tarihinde öğrencilerimizin katılımı ile konferans salonunda yapıldı. Programın hazırlamsınında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okul Aile birliği Genel Kurul Toplantısı için  aşağıdaki linki tıklayınız.

Ekm

Okulumuzda, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Sınıflar arası Voleybol turmuzası düzenlenmektedir.

Eyl

My Peer My Guide isimli ve ‘’2022-1-PL01-KA210-SCH-000082143 ‘’ numaralı AB Erasmus+ projemiz kapsamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz projenin üçüncü hareketliliğine katıldılar. Hırvatistan Vukovar da bulunan ortak okulumuzun, Tehicka Skola NikolaTesla, düzenlediği faaliyetlerin ana teması ‘’Bilinçli Tekoloji Kullanımı’’idi  Bu kapsamda öğrencilerimize çeşitli ortak ve etkileşimli çalışmalar uygulandı. Bunun yanında kültürel faaliyetlerle hem kendi kültürümüzü tanıttık hem de öğrencilerimizin farklı kültürlere adapte olabilmelerini, saygı duymalarını sağladık.

Eyl

Okulumuz Kimya Alan Şefi Ahmet ÖZER tarafından organize edilen Tokat Belediyesi Sıvi ve Katı atık tesisleri teknik gezisi ; Kimya alanı öğrencilerimizin katılımı ile 23/09/2023 tarihinde yapıldı.